19 Jul

Wellness en ontspanning in Rotterdam: spa's, yoga-studio's en wellnesscentra

Rotterdam is niet alleen een bruisende stad, maar biedt ook volop mogelijkheden voor wellness en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een verkwikkende spa-ervaring, yogalessen of een wellnesscentrum om te ontspannen, Rotterdam heeft voor elk wat wils. In dit artikel zullen we ontdekken hoe Rotterdam een oase van rust en ontspanning biedt, waar je kunt genieten van een scala aan wellnessactiviteiten en jezelf kunt verwennen met luxe behandelingen.

Spa's

Rotterdam heeft verschillende spa's waar je kunt genieten van ontspannende behandelingen en verjongende ervaringen. Enkele van de bekende spa's in Rotterdam zijn:

 • Thermen Holiday: Thermen Holiday is een luxe wellnessresort waar je kunt genieten van diverse sauna's, baden en behandelingen. Het biedt ook faciliteiten zoals stoombaden, zwembaden en ontspanningsruimtes.
 • Elysium: Elysium is een uitgestrekt wellnesscomplex met een scala aan sauna's, stoombaden, zwembaden en tuinen. Het biedt ook diverse behandelingen, zoals massages en gezichtsbehandelingen.
 • Spa One: Spa One is een wellnesscentrum gelegen in een historisch pand. Hier kun je genieten van diverse spa-ervaringen, zoals massages, manicures, pedicures en lichaamsbehandelingen.
 • Wellnessresort Zwaluwhoeve: Hoewel het zich net buiten Rotterdam bevindt, is Wellnessresort Zwaluwhoeve een populaire bestemming voor ontspanning. Het biedt diverse sauna's, baden en wellnessbehandelingen.

Yoga-studio's

Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en je innerlijke balans te vinden, dan zijn er verschillende yoga-studio's in Rotterdam waar je terecht kunt. Enkele van de bekende yoga-studio's zijn:

 • Studio Vandaan: Studio Vandaan biedt een verscheidenheid aan yogalessen, van hatha yoga tot vinyasa flow. Het is een plek waar je kunt ontspannen en jezelf kunt uitdagen op de yogamat.
 • Hot Yoga Rotterdam: Hot Yoga Rotterdam is gespecialiseerd in hot yogalessen, waarbij yoga wordt beoefend in een verwarmde ruimte. Het helpt je flexibiliteit te vergroten, spanning los te laten en je lichaam te ontgiften.
 • Yogaground: Yogaground biedt diverse yogalessen, workshops en evenementen. Het is een gastvrije en inspirerende plek waar zowel beginners als gevorderde yogi's welkom zijn.
 • Delight Yoga: Delight Yoga is een internationale yogastudio met een vestiging in Rotterdam. Hier kun je terecht voor diverse yogastijlen en meditatielessen.

Wellnesscentra

Naast spa's en yoga-studio's heeft Rotterdam ook wellnesscentra waar je kunt genieten van een breed scala aan ontspanningsmogelijkheden. Enkele van de bekende wellnesscentra zijn:

 • Float Center Rotterdam: Float Center Rotterdam biedt floatsessies, waarbij je gewichtloos drijft in een speciaal ontworpen floattank. Het is een ontspannende ervaring die stress vermindert en totale ontspanning bevordert.
 • City Spa Rotterdam: City Spa Rotterdam biedt diverse wellnessbehandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en jezelf kunt verwennen.
 • Spido Wellness: Spido Wellness biedt wellnesscruises op de Maas. Je kunt genieten van een ontspannende boottocht gecombineerd met wellnessactiviteiten en behandelingen.
 • Wellness Ridderkerk: Hoewel het zich net buiten Rotterdam bevindt, is Wellness Ridderkerk een wellnesscentrum dat diverse faciliteiten en behandelingen biedt, zoals sauna's, zwembaden, massages en beautybehandelingen.

Conclusie

Rotterdam is een stad die wellness en ontspanning omarmt en een breed scala aan mogelijkheden biedt om te genieten van een moment van rust en verjonging. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende spa-ervaring, yogalessen om je geest en lichaam in balans te brengen, of een wellnesscentrum waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, Rotterdam heeft voor elk wat wils. Met zijn diverse aanbod van spa's, yoga-studio's en wellnesscentra is Rotterdam de ideale bestemming om te ontspannen en jezelf te verwennen met luxe behandelingen. Dus, als je behoefte hebt aan wat welverdiende ontspanning, is Rotterdam de plek waar je naartoe moet gaan.

+